Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Vlasy

Dobry den, chtel bych se zeptat jak muzu podporit rust vlasu?

Odpovědi na otázku

b-komplex a nějaký přípravek z lékárny
capilanB z lékárny
Odporucam si kupit BIOHAR nestoji vela aplikacia je jednoducha a pomha
Na vlasy,nehty a kůži má vliv vitamín B,třeba kvasnice
speciální šampony, potravinové doplňky
Myslím,že jsem tu už radu dávala,ale napíšu znova.Na podporu růstu vlasů je dobré pivo.Na vlasy naneseme 60 ml piva a necháme chvíli působit a pak vymyjeme šamponem.Taky je jablečný ocet,který přidáváme do jídla,obsahuje vitamíny,minerály a stopové prvky.
odvar z kopriv
zkuste užívat zinek
Jediná látka, u které je dokázané, že podporuje růst vlasů, se jmenuje finasterid. Takže hledejte výrobky, které tuto látku obsahují.
Revalid, hořčík, biosil...
tabletky, kopřiva
tabletky, kopřiva
Revalid tabletky a ktomu vhodny šampon a masaže .
vitaminy, masáží pokožky hlavy
kupte si capilen v lékárně
Revalid tabletky a ktomu šampon a kondicioner
určite vitaminy
Určitě vitamíny, které jsou k tomu určené.
Používám vlasový stimulátor.
Ak chcete rast svojich vláskov trošku popohnať, umývajte si ich žihľavovým odvarom..Ovedčeným a úspešným riešením je aj šampón podporujúci rast vlasov SALON TEXTURES.. V kombinácii s kondiconérom SALON TEXTURES tvorí kompletnú vlasovú kúru. Zákazníci, ktorí použili kombináciu terapeutický šampón a kondicionér hovoria, že sa padanie vlasov zastavilo a rast nových vlasov je až nečakane rýchly. A to aj na miestach, kde sa už zmierili s plešinou.
pomáhá i oplach z odvaru kopřiv, nebo březová voda (ta se dá i koupit v drogérii)
Kúp si vyrobok ALOPECIE je vyrobený na prírodnej báze a je veľmi účinny zabráňuje vypadávaniu vlasov a podporuje rast nových vlasov.