Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Mastné vlasy

Každý den si musím mýt vlasy, hrozně rychle se mi mastí. Nevíte jak na mastné vlasy? Šampony nezabírají.

Odpovědi na otázku

Mne na mastné vlasy pomohlo si je tak často nemýt – čím častěji jsem si je myla, tím se více mastily…vím, je to hrůza když už jsou vlasy mastné…ale chce to fakt vydržet a když už bylo nejhůře, dala jsem si suchý šampón ve spreji a Reneval deo na podporu růstu vlasů, ale zaznamenala jsem i to, že se mi vlasy méně mastí. Fakt super! Jsem s ním spokojená. Vlasy jsou lesklejší, a řekla bych že mi i tolik nepadají jako předtím.
s dobrým šamponem, konečné spláchnutí pouze studenou vodou
Mně pomohl šampon Panthenol na mastné vlasy.
hladina estrogenu může být vysoká a nedělat si culík,to taky se mastí vlasy
Vaskusal nieco z Bioharu mne to prospelo
Nemyjte je každý den,to je ještě horší,pokud můžete nechte je přemastit a myjte je až 1x za 2 dny.
Když se mi kdysi mastily vlasy a používala jsem speciální šampony na mastné vlasy, přišlo mi to ještě horší, takže změnu šamponu, nějakou dobrou značku a prostě mýt i denně...
Přejít na jiný šampon.
Je fakt, že po trvalé ondulaci se vlasy skoro nemastí, stačí umýt 1x týdně ...
Na mastné vlasy je výborná šťáva ze dvou citronu,naneste na vlasy,vetřete,nechte chvíli působit a pak vymyjte.Citronová šťáva zúžuje póry .
Mě vždycky hodně pomohlo, když jsem si nechala udělat trvalou nebo dala melír na vlasy.
vitamíny B,měnit šampony
Viz. encyklopedie a babské rady.
Liečivé rastliny používané na ošetrenie mastnych vlasov.. nechtík, praslička, citrónová šťava, medovka, levanduľa, mäta, rozmarín, palina abrotská, hamamel virgínsky..Príčinou mastných vlasov môže byť priveľa korenených jedál, tukov a cukrov.
Kopřivový šampon působí dobře.
kopřiva, heřnánek
Mastné vlasy mohou být ze špatné životosprávy, antikoncepce, hormonální změny , mohli by pomoct šampon vitamíny nebo zabaly .
máte je celé mastné nebo jen kořínky? Já mám mastné kořínky a suché konečky - existují na to speciální šampony u kadeřnice a používám též kondicionér ve spreji
používat jen šampon a ne kondicioner ten hodně zatěžuje vlasy které se pak mastí
buď změnit šampon a nebo používat kondicionéry - já používám šampon had a shoulders
nejlepší je odvar z kopřiv
masky,regenerace,a vitaminy doporucuji
Mám stejný problém, šampónu jsem už vyzkušela hodně. Jako nejlepší mi připadají šampony přírodní Alverde, dají se koupit v DM drogérii
Odvar z kopřivy.
většinou se to moc ovlivnit nedá, zkus zábal ze 2 vajec a 3 lžic oleje, nech půl hodiny a pak důkladně promyj. Nemá to ale dlouhodobý účinek
Na mastné vlasy sa daju kúpť špecialné prípravky skús popýtať niečo v lekárni tam ti určite poradia.
Mastné vlasy mohou být ze špatné životosprávy, antikoncepce, hormonální změny. Je třeba používat šampony, které mají kyselé pH, umýt 2x. Nechat při druhém mytí působit šampon asi 3 minuty, potom důkladně opláchnout vlažnou vodou a vysušit fénem.
Vitamíny
Zkus zábal z kefíru